Pagina's

zaterdag 28 februari 2015

Feest!

Enige tijd geleden werd onze oudste zoon alweer zes jaar. Reden voor een feestje dus! Hij had het jaar daarvoor al aangekondigd dat er een voetbalfeest moest komen. Tijd genoeg voor de voorbereidingen dus... Gezien het seizoen valt een buiten feestje af, maar in de gymzaal op school moest het ook lukken. Er waren kadootjes voor jarige, cakejes voor de gasten. We deden voetbalspelletjes en nog meer voetbalspelletjes (ze kregen er geen genoeg van), en aten heerlijke frietjes. Bij het afscheid nemen kregen alle kinderen een voetbalzakje met daarin een zweetband, voetbalsleutelhanger en snoepje. Het was een fantastich feest volgens de jarige en ook volgens ons. Thema van volgend jaar....dat wist hij nog niet :-)
 
 
Bij je verjaardag hoort natuurlijk ook trakteren op school. Voor de kinderen popcorn in een voetbalzakje en voor de juffen een zelfgemaakte sleutelhanger van tafelzeil en een lintje.


 
 

1 opmerking:

  1. Dat lijkt me zeker een geslaagd feestje te zijn geweest :-)
    Fijn dat je zoon al zo ver van te voren met een thema kwam, dat werkt zo prettig met een thema en zeker als je lang de tijd hebt :-) Je hebt er veel tijd ingestoken met erg leuk resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen