Pagina's

zaterdag 1 november 2014

Nieuwe kamers!

Vanwege de komst van de baby heeft er hier de afgelopen tijd een interne verhuizing plaats gevonden. Een zolderkamer is gerealiseerd en de jongenskamer werd omgebouwd tot een meisjeskamer. Het heeft wat voeten in aarde gehad, en nu de baby bijna geboren wordt (lees: 37 weken zwanger) zijn de kamers opgeknapt en ingericht. Zie hier het resultaat!
 
 
De jongenskamer op zolder. De wens was een voetbalkamer. Ik heb voor hem dan ook een vlaggenlijn genaaid van voetbalstof en van de overgebleven stof kussentjes gemaakt.  Mijn handige man heeft het bed en de kast zelf gebouwd van steigerhout om zo de ruimte goed te kunnen benutten. Op de muur zit behang van BorasTapeter.
 
 
De meisjeskamer is roze met mint groen geworden. Het poppenhuis is van mijzelf geweest en heb ik afgelopen zomer opgeknapt. Nu moet het nog worden ingericht... De schilderijtjes en de deken zijn al een keer voorbij gekomen in een eerdere blog. Het behang komt van Karwei.
 
 
Tenslotte de babykamer. Aangezien we niet weten of het een jongen of een meisje wordt, is de kamer grijs met mint groen geworden. Voor deze kamer heb ik een vlaggenlijn gehaakt (patroon heb ik eerder gepost, ik heb alleen stokjes ipv vasten gehaakt), een ruiten deken (hierover later meer), twee mandjes van zpaggetti en de beer. Verder heb ik het lampenkapje 'gepimpt', een wolken kussen genaaid en een naamslinger. Deze laatste blijft echter nog even in de la liggen totdat de baby geboren is en we weten welke naam erop mag :-)
 
Zo dat is een heel verhaal geworden, wellicht voorlopig de laatste...
 


2 opmerkingen:

  1. De babykamer is echt heeel mooi! Ik ben aan een kussen begonnen met ruitjes maar het ontbreekt aan tijd en zin om het af te maken. Mooie kamers! Gr Jessica

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Ik vond het haken van de ruiten ook niet het meest leuke werk ;-)

      Verwijderen