Pagina's

zaterdag 20 september 2014

Cal deken

Heel lang geleden ben ik begonnen aan de Cal deken. De bedoeling was dat ik iedere week een stukje zou haken om vervolgens in november een deken af te hebben. Mijn zwangerschap  gooide echter roet in het eten. In november heb ik namelijk iets anders te doen.... Daarnaast ben ik iets te enthousiast begonnen, namelijk met 300 steken en haaknaald 3,5. Je kunt je voorstellen dat de Cal deken niet echt vorderde. Ik begon er ook een beetje een hekel aan te krijgen, hoewel ik de kleuren heel mooi bleef vinden. 
 
Toen duidelijk werd dat dochterlief een nieuwe kamer zou krijgen en ik had besloten dat deze met pasteltinten zou worden ingericht, was het doel van de deken direct duidelijk. 300 steken staat namelijk gelijk aan een lengte van 1.40 m. Ideaal dus voor een peuterbed. Dat de Cal deken nu in de verticaal wordt gebruikt in plaats van horizontaal (snap je het nog :-)) doet er niet zoveel toe, kon ik namelijk ook eerder stoppen..
Inmiddels is hij af. Als rand heb ik een pompomrandje gebruikt, wat erg in de smaak is gevallen zowel bij dochter als bij mijzelf!
 5 opmerkingen:

 1. Hele mooie kleurtjes! Zal vast prachtig staan op het kamertje!
  Gr. Angel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie deken, vooral die pastelkleurtjes!
  ik ben een nieuwe volger!

  kijk ook eens op mijn blog...

  groetjes

  Tabitha

  mijnhaaksels.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je me volgt! Ik ga zeker even een kijkje nemen op je blog.
   Groetjes, Michelle

   Verwijderen
 3. Knap gedaan. De kleuren zijn idd prachtig. Veel succes met de zwangerschap en de bevalling.

  Groetjes
  Patricia x (pats-ditjes-en-datjes.blogspot.be)

  BeantwoordenVerwijderen