Pagina's

maandag 10 maart 2014

Deken

Een hele tijd geleden al heb ik me gestort op het haken van mijn eerste deken. Ik was begonnen met 9 bollen katoen, maar dat bleek iets te weinig te zijn... Na een tweede bestelling te hebben gedaan (ik heb drops paris gebruikt overigens) kon ik weer verder. De deken is meegegaan naar Frankrijk en iedere dag heb ik voor de vouwwagen in de zon gehaakt. Toen ik thuis kwam hoefde ik hem alleen nog af te werken en een rand eromheen te haken en klaar! Nu ligt hij op de bank mooi te zijn. 

Na deze deken was ik er even klaar mee, maar zo'n eerste deken smaakt toch naar meer. Een vriendin van mij haakt mee met crochet along 2014 en dat vind ik toch ook wel heel leuk. Iedere week een stukje en aan het einde van het jaar is de deken af! Dus ook ik ben begonnen. Ik moest natuurlijk wel wat weken inhalen... Dit is het resultaat tot nu toe!
1 opmerking:

  1. Wauw, je deken is erg mooi geworden! Ik ben ook net begonnen met me eerste deken te haken, had me ook al vergist in het aantal bolletjes.. Wat een werk he, maar wel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen